Diverse beregeningsmogelijkheden


Diverse beregeningsmogelijkheden:
Aan de hand van uw wensen en de technische mogelijkheden zal een zorgvuldig ontwerpplan gemaakt worden voor de (automatische) beregeningsinstallatie van uw perceel. Onderstaande sproeiers zijn het meest voorkomend en zullen vaak in combinatie met elkaar ingepast worden in het totale ontwerp. Mocht de situatie daarom vragen dan wordt gekeken naar eventuele alternatieve oplossingen.

Pop-up sproeiers
De ideale oplossing voor beregening van het gazon aangezien deze sproeiers zijn ingegraven. De sproeiers komen, zodra het systeem wordt ingeschakeld door de waterdruk, uit het gazon omhoog zetten. Zodra het systeem uitgeschakeld wordt zakken deze weer onder het maaiveld. De sproeiers zijn uit het zicht en er kan probleemloos gemaaid worden. De reikwijdte van deze sproeiers varieert van 5 tot meer dan 25 meter en kan in elke gewenste sproeicirkel ingesteld worden van 0 tot 360 graden.

Pop-up nevelsproeiers
Ideaal voor borders en kleine grasoppervlakten van 0,6 tot 5,5 meter. De sproeiers komen zodra het systeem ingeschakeld wordt omhoog en produceren een nevelgordijn van water. De maximale hoogte van 30cm kan verlengd worden door een opzetpijp te monteren, de sproeihoek varieert van 0 tot 360 graden.

Micro-bevloeiing
Nevelsproeiers en micro-druppelaars welke voor de kleinste oppervlakten te gebruiken zijn. Borders of zelfs planten- en bloembakken kunnen door deze sproeiers voorzien worden van water. Door de beperkte afmeting vrijwel onzichtbaar weg te werken en op diverse hoogtes toepasbaar.

Druppelslang
Ideaal voor rijen bomen en planten, bloemperken, struiken en hagen welke door de gereguleerde waterafgifte van de druppelslang frequent van water voorzien kunnen worden. Door de neutrale kleur vaak probleemloos weg te werken, tevens ondergronds aan te brengen.