Artikel


Specialist op het gebied van watervoorziening
NOORDWIJKERHOUT - Kees Warmerdam, Noordwijkerhouter in hart en nieren, is begin 2012 van start gegaan met zijn bedrijf Warmerdam Beregening.

Kees is, mede ingegeven door de bedrijfsgeest van zijn vader, van jongs af aan al bezig met water en de mogelijkheden daarvan: "Water moet op een verantwoordelijke en efficiënte manier gebruikt worden. Ik zoek altijd naar mogelijkheden om het maximale uit het ontwerp van een besproeiingsinstallatie te halen. De klant staat voorop, de kwalitatief hoogwaardige producten in combinatie met het uitstekende netwerk van leveranciers en relaties dragen zorg voor de kwaliteit waar Warmerdam Beregening voor staat.”
Warmerdam Beregening is dus dé specialist op het gebied van watervoorziening. Intelligent gebruik van water wordt steeds belangrijker, duurzaamheid en efficiency zijn hét toverwoord. Warmerdam Beregening verzorgt dit tot in de puntjes én op diverse gebieden. Automatische beregeningsinstallaties worden in nauw overleg met de klant ontworpen op basis van een zorgvuldig berekend ontwerp. Men krijgt een efficiënte en duurzame installatie welke verspilling van materiaal en energie voorkomt, onderhoudsvriendelijk is en zorgt voor een optimale beregening van de tuin.
Kansen
Kees: "Natuurlijk heb ik er goed over na moeten denken om juist nu een nieuw bedrijf te starten. Je moet echter als ondernemer niet denken aan de moeilijke economische tijden, maar aan de kansen die deze biedt. Je zult, ongeacht wat voor bedrijf je hebt, van te voren goed na moeten denken over wat je doet óf moet gaan doen. Bij mij begint dat bij het bezoeken van een project, opname van de huidige situatie en informeren naar de toekomstige gewenste situatie. Je weet van tevoren wat je nodig hebt voor een project,  grote voorraden en opslagruimte hiervoor heb je niet nodig. Personeel wordt, voor zover nodig, ingehuurd van professionele partners dus de algemene kosten kunnen laag gehouden worden."
“Steeds meer mensen investeren in het eigen woongenot en een tuin is hier vaak een belangrijk onderdeel van.  Men zou dan bijvoorbeeld, om het comfort te vergroten, ook eens kunnen denken aan een beregeningsinstallatie. De mogelijkheden hiervoor zijn wellicht nog wat onbekend, velen lopen nog steeds met slangen door de tuin om alles maar water te kunnen geven. Men denkt dat een sproeisysteem ontzetten duur is. In kleinere tuinen kan echter in veel gevallen een beregeningsinstallatie op de waterleiding aangesloten worden en daardoor zijn de aanlegkosten prima te overzien. Door een beregeningsautomaat te plaatsen is precies in te stellen wanneer en hoe lang er water gegeven wordt. Daar heeft men jarenlang profijt van én geen omkijken meer naar!"

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Voor meer info kan men contact opnemen met Warmerdam Beregening aan de Herenweg 362b, tel. 06-22724297, info@warmerdamberegening.nl, www.warmerdamberegening.nl.

« Ga terug naar het overzicht